119.000 €

Venda/Ref. CG-10 Pubilla Cases, L'Hospitalet

1/14
m2

62

hab.

3

ascen.

SI

ext.

SI

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 190 40
F
G

DESCRIPCIÓ

Habitatge ubicat al carrer Hierbabuena de L'Hospitalet de Llobregat a pocs metres de l'estació de metro de Can Serra (línia vermella), o estació de metro Can Vidalet (línia blava).

Compta amb la comoditat d'estar envoltada de tota mena de serveis i comerços: farmàcies, supermercats, parcs, col·legis…

És una planta baixa en molt bona finca amb ascensor.

En els seus 60 m² del seu interior trobaràs 3 habitacions (1 doble i 2 individuals), saló exterior al carrer pel qual rep molta llum natural, cuina equipada amb sortida a un petit pati interior, 1 bany amb plat de dutxa.

Si estàs pensant a adquirir el teu primer habitatge, aquí trobaràs una excel·lent oportunitat per a fer una reforma al teu gust i convertir-lo en una coquetona i acollidora llar on gaudir de molt bons moments.

TRUCA'NS I ENS CONEIXEM! Estarem encantats d'oferir-te un assessorament integral i personalitzat, a més de facilitar-te les gestions necessàries per a l'obtenció de la teva hipoteca.

Producte exclusiu del grup APIALIA. Despeses i impostos no inclosos.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA