1.800.000 €

Venda/Ref. UCASRON741 Bellamar, Castelldefels

1/53
m2

618

hab.

7

ext.

terr.

696

CERTIFICAT ENERGÈTIC
X
Consum energètic
Kw / h / m²any
Emissions CO2
Kg CO2 / m²any
A
B
C
D
E 236 45
F
G

DESCRIPCIÓ

Àmplia i lluminosa casa independent en Bellamar de 369m2 útils construïda sobre una parcel·la de 696m2.

La casa consta de quatre plantes amb garatge per a diversos cotxes, traster i piscina. En la planta inferior tenim una habitació amb bany, molt ampli garatge, traster i quarts d'instal·lacions, amb accés a fantàstica piscina i jardí. La planta baixa es compon de saló-menjador a dos nivells, distribuïdor, cuina office, dormitori, lavabo i bany, safareig, galeria i accés a terrassa amb vistes al mar. A la planta primera tenim quatre habitacions, dos banys i un vestidor amb balcó/terrassa amb vistes al mar.

La planta segona es compon d'una habitació doble i un bany, amb sortida a terrassa a nivell i accés mitjançant escala a solarium. La casa disposa de calefacció per radiadors i aire acondicionat per conductes.

Destacar els acabats de qualitat: - enrajolats originals de MANISES. - Xemeneia LEIRO. - Marbres travertins en escala i xemeneia. - Parquet de tarima. - Escales de fusteria fetes a mà. - Mobles de cuina ALNO. - Piscina de gresite nova, amb esglaons antilliscants. - Jardí fet amb pedres de la pedrera d'Almeria. - Punts d'aigua calenta en tot l'edifici.

Despeses e impostos no inclosos en el preu. Producte Apialia.

MAPA D'UBICACIÓ

Compartir Watsapp
Compartir E-mail
Compartir Facebook
Compartir Instagram
Compartir Linked-in
Marcar Favorito

Compartir

Compartir Watsapp CONTACTAR
AMB AGENT

Segons la llei de protecció a l'usuari 1/2007, article 19, paràgraf 4, complim a informar-lo que les despeses de compra-venda no s'inclouen en el preu, per a més informació: https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/vull-comprar-un-habitatge/despeses-de-la-compravenda

NOVA CERCA