blog

04/02/20

V Tribuna Immoscòpia

La "V Tribuna *Immoscòpia" organitzat per API - Col·legis i Associació d'Agents Immobiliaris, a les magnífiques instal·lacions del Caixaforum de Barcelona, va ser tot un èxit.
 
⁣Les bones expectatives del mercat immobiliari per al 2020 va ser l'eix central de la jornada.⁣
 
Algunes notícies molt destacades com que es pretén incrementar fins al 15% de l'habitatge social, segons Agustí Serra -Secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya.
 
Interessant conèixer el món de les PropTech. El 2017 segons el mapa, havien 4. L'últim mapa va llançar més de 300.
 
I destaquem, finalment, a Gerard Duelo – President Col·lectiu Api a Catalunya i consell de Col·legis d'Api d'Espanya, que va assenyalar que la seva paraula clau d'enguany seria INNOVACIÓ. Entenent-la com un concepte més ampli no sols lligat a la tecnologia, sinó que fins i tot als estats d'ànim.
 
Un esdeveniment excel·lent.
Facebook
Tanca

faq's

20/01/21

Finques Alzina en Televisió L'Hospitalet

Nuria Rodrígez, CEO de Finques Alzina, en el programa "En Primera Persona" de la TV L'Hospitalet sobre el tema de la ocupación.

21/09/20

Mari, misión cumplida.

Mensajes como este nos llenan de orgullo, alegría y energía para seguir trabajando por y para vosotros.

19/08/20

Antonio y Conchita: De Esplugues a Calafell

Finalmente Antonio y Conchita, una pareja de jubilados, han conseguid tranquilidad y mejor calidad de vida. Han comprado la vivienda de Carmen.

04/08/20

“Rápido. Fácil. Con confianza. Sin problemas”

La historia de Jonathan, nuestro comprador, es muy interesante. Comienza con Ernesto y María, dueños del piso donde vivía de alquiler Jonathan....