blog

05/12/19

Curs sobre Registre de Control de Presència al Treball.

Fa alguns dies van asistir a un curs sobre el tema del Registre de Control de Presència al treball. Una jornada molt interessant on ens van explicar conceptes bàsics i pràctics de l'aplicació d'aquesta normativa.

 

En Finques Alzina ens preocupem de cuidar als nostres clients i també de cuidar als nostres treballadors. Per aquesta raó, sempre ha estat molt important per a nosaltres, ser respectuosos amb les normes quant als horaris de treball i de descans. Creiem que per a donar un bon servei, és fonamental estar a gust i ser feliç en el lloc en el qual es treballa.

 

Per qui desconeix el concepte de “control de presència”, és el sistema mitjançant el qual una empresa o el propi treballador, pot comptabilitzar les hores, des del moment exacte d'entrada i el de sortida, fins a les hores extres que es realitzen.

 

La sessió va comptar amb la presència de ponents destacats com Javier Ibars, Relacions Laborals de Foment; Ronald Lozano, Equip de SAGE; Francisco Castillo, Inspector de Treball i Seguretat Social; Guillermo Valles, expert en control de presència SAGE; i Rosa Santos.

 

Ens quedem amb una de les reflexions finals, que per a evitar problemes és millor protocol·litzar acordant amb les parts, els procediments a seguir per al registre de la jornada laboral efectiva, prenent en consideració les diferents variables que són: Temps de treball efectiu; Conciliació laboral i vida familiar; Geolocalització; Desconnexió digital; Igualtat; i Registre de la jornada (si es farà digital o manual).

 

Finques Alzina

Facebook
Tanca

faq's

13/07/21

Memoria corporativa 2020, Asociación de Agentes Inmobiliarios de Cataluña

Memoria COAPI Colegio de Agentes de la Propiedad Inmobiliaria de Barcelona y Provincia 2020⁣

20/01/21

Finques Alzina en Televisió L'Hospitalet

Nuria Rodrígez, CEO de Finques Alzina, en el programa "En Primera Persona" de la TV L'Hospitalet sobre el tema de la ocupación.

21/09/20

Mari, misión cumplida.

Mensajes como este nos llenan de orgullo, alegría y energía para seguir trabajando por y para vosotros.

19/08/20

Antonio y Conchita: De Esplugues a Calafell

Finalmente Antonio y Conchita, una pareja de jubilados, han conseguid tranquilidad y mejor calidad de vida. Han comprado la vivienda de Carmen.