blog

21/02/19

FINQUES ALZINA presente en jornada IMMOSCÒPIA

Optimisme generalitzat i previsió de creixement a Tribuna Immoscòpia.

El passat 18 de gener, dins del marc de la IV edició de la Tribuna Immoscòpia, la jornada gratuïta sobre expectatives del sector immobiliari espanyol, el CaixaForum va acollir a més de 300 participants que van tenir la oportunitat de posar-se al dia sobre la possible evolució del mercat immobiliari durant aquest 2019, de la mà d’experts en el mercat residencial d’obra nova i de segona mà, així com del sector financer.

Durant aquesta jornada organitzada per Immoscòpia, l’optimisme era generalitzat respecte a la previsió de la situació del mercat immobiliari per aquest any, coincidint tots els experts que van participar-hi en l’estabilització del sector. També van coincidir tots en què l’actual mercat està lluny de trobar-se immers en una nova bombolla immobiliària, ja que a nivell general estem vivint un cicle macroeconòmic expansiu i el sector està més professionalitzat.

Respecte als futurs compradors dels habitatges, els experts van alertar que s’haurà de posar molta més atenció a les noves generacions com els millenials i que una col·laboració público-privada serà necessària per augmentar l’oferta, facilitant-los el primer accés a l’habitatge.

Font: espaiapi.cat

 

Facebook
Tanca

faq's

13/07/21

Memoria corporativa 2020, Asociación de Agentes Inmobiliarios de Cataluña

Memoria COAPI Colegio de Agentes de la Propiedad Inmobiliaria de Barcelona y Provincia 2020⁣

20/01/21

Finques Alzina en Televisión L'Hospitalet

Nuria Rodrígez, CEO de Finques Alzina, en el programa "En Primera Persona" de la TV L'Hospitalet sobre el tema de la ocupación.

21/09/20

Mari, misión cumplida.

Mensajes como este nos llenan de orgullo, alegría y energía para seguir trabajando por y para vosotros.

19/08/20

Antonio y Conchita: De Esplugues a Calafell

Finalmente Antonio y Conchita, una pareja de jubilados, han conseguid tranquilidad y mejor calidad de vida. Han comprado la vivienda de Carmen.